Thursday, September 2, 2010

Vi har en bedre pakt

...han (Jesus) er mellommann for en pakt som er så mye bedre og hviler på bedre løfter. Hebreerne 8:6

Under Den gamle pakt var isralittene Guds tjenere; de var ikke Guds sønner, som vi er i dag. Når det gjelder oss, sier Bibelen: (1.Johannes 3,2) Siden Gud tilveiebrakte en måte Hans tjenere kunne bli helbredet og friske på under Den gamle pakt, har Han uten tvil tilveiebrakt det samme for oss, sine barn Under Den gamle pakt sa Gud: <...sykdom vil jeg holde borte fra deg. Det skal ikke være noen kvinne i ditt land som føder for tidlig eller som ikke kan få barn. Du skal nå dine dagers fulle mål. > (2. Mosebok 23:25-26).
Han sørget for helbredelse for dem idet Han sa >...jeg er Herren, din lege> (2. Mosebok 15,26)
Gud sørget for Israel under Den gamle pakt på en slik måte at israelittene kunne nå sine dagrs fulle mål her på jorden uten sykdom og skrøpelighet, Og siden han sørget for det under Den gamle pakt , og siden vi har en bedre pakt som hviler på bedre løfter, lurer jeg på om vår pakt inkluderer helse og helbredelse (Hebreerne 8,6)? Den bedre pakten inkluderer alt som Den gamle pakt hadde og mer, ellers er den ikke bedre.
Vær klar over dette bibelske faktum: Gud har tatt seg av sykdom og skrøpelighet undern Den gamle pakt så vel som under Den nye pakt. Jesaja 53:4-5, Matteus 8:17 og 1. Peter 2:24 tok seg av problemet emd sykdom og skrøpelighet som møter menigheten og verden i dag. Og disse skriftstedene finnes i Guds kur eller helbredelse. Ifølge 1. peter 2:24, er vi helbredet ved Hans sår.

Bekjennelse:
Jeg er Guds barn, Guds sønn. Siden Gud sørget for helse og helbredelse for sine tjenere under Den gamle pakt, har Han ganske visst sørget for helse og helbredelse for oss- Hans sønner - i dag!

"utdrag fra Kenneth E Hagin sin bok: helseføde"

No comments: